Klik her for menu »

Skadecenter


Skadecenter i Vordingborg

På vores skadecenter og pladeværksted hos MH Autoservice i Lundby nær Vordingborg, udfører vi alle former for skades- og lakarbejde i højeste kvalitet. 

En forsikringsskade afstedkommes ofte af trafikuheld og de såkaldte "Bilka buler" og dækkes af dit forsikringsselskab. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og vil derfor hurtigt kunne hjælpe dig med dokumentation og taksering. 

Efter skaden er udbedret, bliver din bil klargjort på vores bilplejecenter. Du vil derfor altid få en flot og skinnende "ny" bil tilbage.

Vi tager os af skader på alle slags biler

Vores pladesmed har over 25 års erfaring i at reparere alle former for autoskader og andre typer skader, og har repareret de fleste typer biler. Vi udfører professionelt skadesarbejde og lakarbejde på alle typer og mærker af biler for både private og erhverv. 

Som udgangspunkt anvender vi originale reservedele og udfører korrekt pladearbejde i højeste kvalitet ned i mindste detalje. 

Derudover har vi speciale i glasfiberarbejde, plastreparationer samt Custom biler. Vi er eksperter i at reparere specialbiler og biler i luksusklassen.  

   

Vi henter og bringer - og tilbyder fri lånebil

Er uheldet ude - hjælper vi dig videre, mens vi gør din bil flot og sikker igen. 
Hos MH Autoservice skadecenter tilbyder vi at hente og bringe din bil, hvis der er behov for dette. Du får ligeledes mulighed for fri lånebil, mens vi reparere din bil. 

Hvem skal vælge værksted for din bil?

Mange forsikringsselskaber bruger et forudbestemt værksted til reparation af autoskader. Men som bilejer, har du lov til selv at vælge og bestemme hvilket pladeværksted, du vil benytte. 
Når du selv bestemmer værkstedet, undgår du at at ende på et værksted, der ikke er kvalificeret til at udføre arbejdet korrekt eller ikke kender din bil.  

Hos MH Autoservice har du garanti for kvalitetsarbejde med 2 års fuld garanti. Vi arbejder altid efter opdaterede vejledning fra fabrikanterne og har den nyeste viden om området. 

Altid personlig betjening

Det betyder meget for os, at kunderne får en personlig betjening. Som kunde hos MH Autoservice skadecenter, møder du altid en kompetent medarbejder, som kan vurdere skadens omfang og fortælle dig om reparationsprocessen. Du vil som kunde hos os, altid være i direkte kontakt med den medarbejder, der udfører arbejdet på din bil. 

Bestil tid på skadeværksted

Hvis du har en skade på din bil, kan du bestille tid på telefon 55 76 60 00 mandag-torsdag kl. 07:00-15:00 og fredag kl. 07:00-13:00. 

Du kan trygt overlade din bil til os!

Har du spørgsmål vedrørende autoskader, er du altid velkommen til at kontakte os

 

 

MH Autoservice i Lundby får dig sikkert på vejen igen, når uheldet har været ude...  
Kontaktoplysninger

VORDINGBORG VÆRKSTED
Adresse: Langedvej 1
4760 Vordingborg


Åbningstider
Mandag - torsdag kl. 8.00 til 16.30
Fredag kl. 8.00 til 13.00

Tlf.:+45 55 76 99 09

E-mail: info@mhautoservice.dk


BOOK TID/MODTAG TILBUDLUNDBY VÆRKSTED
Adresse: Kostræde Byvej 35
4750 Lundby


Åbningstider
Mandag - torsdag kl. 8.00 til 16.30
Fredag kl. 8.00 til 13.00

Tlf.:+45 55 76 99 09

E-mail: info@mhautoservice.dk


Indtast navn og telefon nr og du vil blive ringet op.

Accepter cookies for at sendeLink til anken�vnAdresse: Langedvej 1 - 4760 Vordingborg - Tlf.:+45 55 76 99 09 - E-mail: info@mhautoservice.dk

Adresse: Kostræde Byvej 35 - 4750 Lundby - Tlf.:+45 55 76 99 09 - E-mail: info@mhautoservice.dk